Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Шивашки цех в Кричим се превърна в огнище на COVID-19

Общество

Шивашки цех в Кричим се превърна в огнище на COVID-19

Снимка:

Цехът е затворен за пълна дезинфекция

Шивашки цех в Кричим е новото огнище на COVID-19. Според източници на bTV, 33 служители в предприятието са дали положителни проби за коронавирус.

Цехът е затворен за пълна дезинфекция. Заразените работници са поставени под карантина. Съобщава се, че те нямат симптоми. Изследването е направено по желание на управителя на шивашкия цех, след съмнение за болни служители.

Още един случай на заразен с коронавирус работник има регистриран и във вагоноремонтния завод в гр. Септември. Заразените в предприятието, в което работят 1500 души, вече са 15.

РЗИ-Пазарджик информира за три положителни резултата за COVID-19. Пробите са на мъж на 50 г. от с. Грашево, хоспитализиран в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“ и на две жени.

Заразата се разраства и в завода за производство на автомобилни части в гр. Смолян. За изминалото денонощие. Трима служители са под карантина и домашно лечение. 

14-годишно дете с диагноза пневмония се лекува в инфекциозното отделение на областната болница. То е позитивно като контактно на родител, работещ в предприятието.    


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още