Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Силвия Великова: Александър Йорданов не е най-каненият събеседник в медиите

Общество

Силвия Великова: Александър Йорданов не е най-каненият събеседник в медиите

Снимка:

„Аз не успях кой знае какви въпроси да му задам, тъй като неговото участие беше опит за монолог в рамките на 30 минути. Но мога да кажа, че той е имал опорни точки, защото всичко, което каза в ефира, съм го чела в постовете му в социалните мрежи, защото очевидно не е най-каненият събеседник в медиите“.

Така Силвия Великова от БНР отговори на критиките на Александър Йорданов по отношение на интервюто му пред нея.

Александър Йорданов за Силвия Великова: Дадох интервю на крайно невъзпитана журналистка

Нямам опорни точки, просто добре се бях подготвила за интервюто, категорична е Великова.

„Чела съм кой какво е разследвал за него, не че успях да си задам въпросите. Но примерно бях прочела какво е писал за него Антон Тодоров, с когото сега по някакъв начин са в един политически спектър, чела съм какво са коментирали за него Едвин Сугарев и други хора. Исках да проведем нормален разговор между възрастни хора за едни години, в които сме живели и двамата“, казва тя пред „24 часа“. Освен това подчертава, че няма друг подобен случай в ефир, но се обидила от станалото в ефира на радиото.

„Иначе какво да ме обиди? Този човек не формира професионалните ми стандарти. Той каза в ефир, че като евродепутат не се е изявявал, защото не му стига 1 минута, в която да си изкаже тезата, защото такива са изискванията там. Какво повече да му кажа? Не ми е обидно, жал ми е за нас“, казва тя.  


Коментари (12)

ОЧИ НА СИРИЙКА........... ВЪЗПИТАВАНА ПО ВРЕМЕТО НА ХОМУНИЗМА..........
07.12.2020 15:11 / Отговор
! Родителите ни скачаха по площадите, а после се отвратиха от политиката заради такива посредствени мазни нагаждачи, които са готови да изближат всичко, което силният на деня им поднесе, за да получат някоя службица. Хубаво е в Европейския парламент да разберат какво представлява това лице Ал.Йорданов и какво е отношението му към медиите и журналистите.
Недоволен, когато Силвия Великова му задава важните въпроси, а иначе е редовен драскач в ПИК, която е посочена от ЕП като основен източник на фалшиви новини и дезинформация в България, какъвто е и Ал.Йо.

Този човек е срам за българската демокрация като своя вожд Борисов!
07.12.2020 19:05
На нас пък не ни е жал за нас защото не слушаме такива като вас и никога БНР. Но затовъ пък винаги четем постингите на Александър Йорданов
07.12.2020 15:12 / Отговор
Волгин и Великова - една дребна илюстрация на заверата БКП и ДС...Б. :)
07.12.2020 16:10
мими То пък една журналистка! Не успяла да си зададе въпросите! Че за какво взимаш заплата, щом само си мълчиш послушно? Некадърник до некадърник в радиото все назначени с връзки от соца досега! Старите комунисти се държат там, маскирани като демократи!
07.12.2020 15:24 / Отговор
кесо Е, Великова с присъщата й комунистическа наглост без да иска "издаде четата". Да, Александър Йорданов и много други като него демократично мислещи и антикомунистически ориентирани български общественици меко казано не са "често канени" в "медиите" от червените комисари и комисарки като Великова окупирали ключовите предавания. Всъщност те на практика са "персона нон грата" в националните медии, където съмишлениците на Великов с нокти и зъби пазят "чистотата" на своите предавания от омразните им демократи.
07.12.2020 15:27 / Отговор
Иванова Ех, Великова, Великова, смяташ че не знаем що за "журналист" си! Ето това показва, че не грешим в мнението за БНР, и жалко че ползвате нашите пари!
07.12.2020 16:50 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още