Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. СИНПИ ще бъде партньор на Сдружение „Младежки компас“

Общество

СИНПИ ще бъде партньор на Сдружение „Младежки компас“

СИНПИ ще бъде партньор на Сдружение Младежки компас - Tribune.bg

Стратегическият институт за национални политики и идеи сключи споразумение за партньорство със Сдружение „Младежки компас“.

Документът бе подписан от председателите на СИНПИ – Калоян Паргов и на „Младежки компас“ - Калоян Андров.

„Идеята е СИНПИ, с опита и експертизата си, да допринесе за повишаване на гражданската активност, личностното развитие и политическата грамотност на младите хора в България“, каза Паргов.

По думите му на база на партньорството с тези младежи ще се осъществяват различни обучения, семинари и дискусии. Целта е да се повиши знанието на младите хора по теми като разликата между местна и национална власт и как гражданският сектор може да си взаимодейства с тях, както и каква е роля и влиянието на неправителствения сектор върху институциите и процеса на взимането на решенията от управляващите.

С това споразумение Стратегическият институт за национални политики и идеи и Сдружение "Младежки компас" заявяват своята готовност да си партнират в осъществяването на различни общи проекти, както и с други партньори да осъществяват съвместна дейност за развитието на младите хора в България.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети