Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Стоян Беличев отговори на Рашков: Не съм избягал, в събота се връщам от почивка

Общество

Стоян Беличев отговори на Рашков: Не съм избягал, в събота се връщам от почивка

Снимка:

Още преди няколко дни бившият шеф на „Автомагистрали“ казал на полицаите кога се прибира и че ще отговори на всичките им въпроси

Бившият шеф на „Автомагистрали“ Стоян Беличев отговори на обвиненията на Бойко Рашков, че е избягал в чужбина, защото трябва да отговаря на въпроси.

Пред „24 часа“ Беличев заявява: „В момента съм на семейна почивка, връщам се в събота, не съм избягал от България“.

„Още преди няколко дни ме потърсиха от полицията и аз им казах, че съм на почивка, че се връщам в събота и съм готов да отговоря на въпросите по всяко време, когато им е удобно“, заяви Беличев. Той допълни, че не се крие и че няма от какво да се притеснява, нито има намерение да не се връща в България.

По повод изказванията, че са дадени авансово големи суми за озеленяване по трасето на “Хемус”, Беличев посочи, че за магистралата има график за строежа и в него се посочва кога започва и подготовка за озеленяването. Поръчва се по-рано отглеждането на десетки хиляди дървета и друга растителност, за да може тя да е готова за засаждане, когато приключи работата по трасето. Не е възможно да се осигури толкова растителност, ако предварително не се поръча нейното отглеждане, допълни той.  


Топ новини

виж още

Актуална тема