Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Татяна Дончева с провокация към Румен Радев?

Общество

Татяна Дончева с провокация към Румен Радев?

Татяна Дончева с провокация към Румен Радев? - Tribune.bg
Снимка:

Татяна Дончева влезе на консултациите на „Дондуков“2 с маска на футболен отбор. Случайно или не представителката на „Изправи се, БГ! Ние идваме!“ беше с предпазна маска на „Арда“ Кърджали.

Малко преди партията на Дончева да влезе на консултации при държавния глава, бяха представителите на ДПС. Въздухът в Президентството се нажежи след като Радев попита коя е родината на председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„Моята родина е България. За всички тези 51 години, които ги имам са абсолютно и категорично доказателство за това“, отвърна лидерът на ДПС.

Радев обаче реши да продължи с язвителния тон и репликира: „Аз понеже чух друго изявление пред чужди власти преди няколко месеца и се надявам да сте прав.“

Повод за острия тон стана казусът с гражданството на министъра на икономиката Кирил Петков. Той беше назначен в служебния кабинет именно с указ на Румен Радев.

Отборът „Арда“ Кърджали, чиято маска беше сложила Дончева, пък е упорито свързван с близки до Румен Гайтански и се твърди, че се обгрижва от ДПС и кмета Хасан Азис. Именно тези слухове дават повод за съмнения дали Дончева е фен на този футболен клуб или просто е провокирала Румен Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати