Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Трупата на Сатиричния театър застана зад инициативата „Избери живота“

Общество

Трупата на Сатиричния театър застана зад инициативата „Избери живота“

Трупата на Сатиричния театър застана зад инициативата Избери живота - Tribune.bg

Целият актьорски състав на хитовата постановка на Калин Сърменов „Сатирично кабаре 2” застана зад инициативата „Избери живота“#СприНавреме.

 Трупата на Сатиричния театър „Алеко Константинов“ закри представлението си, държейки в ръце огромен транспарант „Избери живота“. От голямата сцена на театъра актьорите призоваха за разумно поведение на пътя с думите: „Не карай пил или под влиянието на наркотични вещества. Избери живота!“  

Бербатов, Стилиян Петров и Христо Йовов подкрепиха инициативата Избери Живота на МГЕРБ

Посетителите на Сатирата могат да разберат повече за инициативата “Избери живота” от информационното табло, поставено на главния вход на театъра.  

Избери животаИзбери живота

Инициаторите на кампанията, които бяха сред зрителите в голямата зала, благодариха на директора на Сатирата Калин Сърменов и на неговия екип за подкрепата към инициативата. Те заявиха, че екипът от звездни посланици на кампанията се разраства все повече. По думите им това е изключително важно, за да може посланията срещу войната на пътя да стигат до повече хора.  

Националните отбори на България подкрепиха инициативата Избери живота

Кампанията „Избери живота“ #СприНавреме, стартирала символично в навечерието на Международния ден на младежта – 12-и август, е провокирана от зачестилите инциденти на пътя, много от които с фатален край. Подкрепа за каузата вече заявиха редица спортни величия, политици и общественици.  

Повече информация за кампанията „Избери живота“ и събитията на инициативата можете да намерите тук: https://www.facebook.com/izberijivota/

Избери животаИзбери живота


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети