Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Вече над 80 часа издирват 17-годишната Ивана от Дупница

Общество

Вече над 80 часа издирват 17-годишната Ивана от Дупница

Вече над 80 часа издирват 17-годишната Ивана от Дупница - Tribune.bg

Повече от 80 часа продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница, като периметърът се разширява. Днес на терен работят служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци. Предвижда се повторен обход на някои от районите, които бяха обходени в тъмната част на денонощието.

Служители на РУ Дупница са установили контакт с представители на обекти, които осъществяват дейност извън населени места за получаване на информация и съдействие, съобщават от ОДМВР.

Изчезналата Ивана е била системно тормозена от съучениците си. Посещавала е психолог

Момичето е в неизвестност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града в 22.00ч, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от РУ Дупница са предприели незабавни издирвателни действия, момичето е обявено с телеграма на ГДНП за общодържавно издирване още същата вечер. Образувано е досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Действията по координация и планиране се осъществяват от оперативен щаб в РУ Дупница, ръководи се от директора на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров,към работата на щаба са се присъединили и служители на ГДНП – МВР.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати