Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Софийски общинар преминал към „Възраждане“ с неуспешен опит да свали украинското знаме от СО

Общество

Софийски общинар преминал към „Възраждане“ с неуспешен опит да свали украинското знаме от СО

Софийски общинар преминал към Възраждане с неуспешен опит да свали украинското знаме от СО - Tribune.bg

Неуспешен бе опитът на заместник-председателя на Столичния общински съвет Борислав Иванов да свали украинското знаме от фасадата на сградата на Столичната община. Само до преди няколко дни той беше в редиците на Атака, благодарение на която получи мястото в СОС. Иванов обаче, че реши че снема доверието си от Атака и преминава в редиците на „Възраждане, като се надява лидера Костадин Костадинов да го припознае.  

“Аз съм член на Комисията по обществен ред и сигурност и ще направя така, че украинското знаме да бъде свалено. Днес не успях, тъй като то беше охранявано от трима полицаи и трима общински съветници от ГЕРБ. Загубихме битката, но войната ще бъде спечелена, украинското знаме рано или късно ще бъде свалено”, заяви Иванов.

На засилено полицейско присъствие пред Столична община, стана свидетел читател на Трибюн. Пред главния вход на общината има множество полицейски коли и около стотина униформени полицаи. Прикрепяйки се с бастун се появи и общинският съветник Борис Бонев.

Припомняме, че преди време „Възраждане“ направиха опити за сваляне на флага, но за кратко. „Формално България е независима държава и тук трябва да се веят и ще се веят само български знамена“, обяви тогава Костадинов.

 

ВъзражданеВъзраждане


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати