Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Протест срещу кмета на „Изгрев“ заради затворени дюнери

Общество

Протест срещу кмета на „Изгрев“ заради затворени дюнери

Протест срещу кмета на Изгрев заради затворени дюнери - Tribune.bg
Снимка:

Жители на столичния район „Изгрев“ излизат на протест срещу кмета от БСП Делян Георгиев, става ясно от пост на Иван Ефремов във Фейсбук. В статуса  се посочва, че след 23 година работа, предстои общината да  затвори дюнера на ул. Жолио Кюри.

 “Псевдо кмет”, мислейки единствено за своето облагодетелстване, и жестоко погазвайки съдбата на множество семейства и хиляди клиенти на дюнер “ЗЕНОБИЯ”. Нека всички, които не са съгласни с корумпирания кмет на нашият любим квартал да дойдат утре в 9.00 пред дюнера “Зенобия”на ул. Жолио Кюри 1 ,да се противопоставим на амбициите на един човек, който не мисли за хората от квартала и клиенти, а само за своите лични и финансови интереси“, се посочва още в поста.

Припомняме, че на 2 декември десетки жители се събраха, неприятно изненадани от новината, че общината планира да премахне легендарния павилион за дюнери.

Напрежение в кв. Изток при опит да затворят дюнерджийница

Това не е първия път на недоволство от страна на хората към Делян Георгиев. Преди около две години те се вдигнаха на бунт заради бездействието на червения градоначалник по многобройните им сигнали за опасни дървета, които според тях застрашават живота на гражданите.

 

Жители на район Изгрев: Къде си кмете, защо обещаваше, а сега се криеш?


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати