Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Надежда, София
  4. Екзотично: Румен Димитров праща гласове към Космоса, за да стане кмет на „Надежда“, а Васил Терзиев – на София

Общини

Екзотично: Румен Димитров праща гласове към Космоса, за да стане кмет на „Надежда“, а Васил Терзиев – на София

Екзотично: Румен Димитров праща гласове към Космоса, за да стане кмет на Надежда, а Васил Терзиев – на София - Tribune.bg
Снимка:

Информацията му идвала от дълбоко и високо

Кандидатът на ПП, ДБ и „Спаси София” за кв „Надежда“ Румен Димитров праща гласове към Космоса, които да ми гарантират победата на местния вот. И не само на него, а и на Васил Терзиев и Борис Бонев.

„Валя Балканска пее в момента. Тя праща глас към Космоса и аз съм се разбрал нейният глас да го прати горе. Борис Бонев ще бъде председател на Общинския съвет. Васил Терзиев ще е кмет и аз ще съм кмет на „Надежда. Повярвайте ми, разбрал съм се. Отгоре идва информацията. От дълбоко и от високо“, заявява той в интервю пред „Сводобно слово“ по време на партиен концерт на 17 септември.

Любопитно е още, че агитационните материали също убеждават гражданите, че тримата ще бъдат победители на местния вот.

Румен Димитров придоби печална слава през лятото, след като изгони ромско семейство от плувния си комплекс „Аква Банкя” и стана клиент на Комисията срещу дискриминация.

Пред камерата Димитров се закле, че нямало само той да печели обществените поръчки за басейни в райони. Кандидатът обяви, че е минал курс по антикорупция, а преди това бил колеблив, но след него е убеден, че имало начин.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Надежда, София

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати