Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. София
  4. Георги Георгиев: Уволнени заради смъртни случаи се връщат на бял кон

Общини

Георги Георгиев: Уволнени заради смъртни случаи се връщат на бял кон

Георги Георгиев: Уволнени заради смъртни случаи се връщат на бял кон - Tribune.bg
Снимка:

„Изключително сме притеснени от новото назначение на кмета Терзиев – уволненият от Фандъкова бивш вече директор на завода за отпадъци. Този човек е уволнен във връзка с трагичен инцидент под неговото ръководство, при който имаме смъртен случай – загинал е работник в завода за отпадъци“.

Това заяви общинският съветник Георги Георгиев от ГЕРБ пред журналисти. Той подчерта, че „новите кадри на Терзиев са уволнените от Фандъкова“ и заподозря кмета Терзиев, че не разполага с екипа, за който говореше.

„Вероятно кметът е бил подведен, но трябва да стане ясно как хора, които са уволнени заради смъртни случаи, се връщат на бял кон в Столична община години по-късно. Че ще са заредени с реваншизъм е ясно, въпросът е това ли са новите стандарти, това ли е подготвеният екип – уволнени кадри да бъдат връщани през парадния вход“, попита Георги Георгиев.

„Колегите, които щяха да бъдат спасители на София, са спасители не в ръжта, а спасители в кишата“, каза още той.

Според Антон Хекимян, че „спасението на София“ се отлага, за столицата вече е заложник не само не политически боричкания, но и на невъзможността на новия екип да се справи с протестите и с почистването на града.

Той коментира и, че е очевидно, че ПП са обещали на Борис Бонев да бъде председател на СОС, но това няма да се случи.

„Борис Бонев не е първият български гражданин, излъган от ПП, така че да се връща към реалността, за да може всичко това, за което се заклехме, да се случва. Нас ни интересуват хората, а не разпределянето на постовете между първата и други групи в Съвета“, каза още Антон Хекимян.

 


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от София

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети