Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Връбница, София
  4. Голям интерес към срещата с известния актьор и режисьор Евгени Будинов в 74 СУ „Гоце Делчев“, р-н “Връбница”

Общини

Голям интерес към срещата с известния актьор и режисьор Евгени Будинов в 74 СУ „Гоце Делчев“, р-н “Връбница”

Голям интерес към срещата с известния актьор и режисьор Евгени Будинов в 74 СУ Гоце Делчев, р-н Връбница - Tribune.bg

При голям интерес и с много емоции премина срещата с известния актьор и режисьор Евгени Будинов в 74 СУ „Гоце Делчев“, р-н “Връбница”. Това съобщи кметът Младен Младенов в профила си във Фейсбук.

Това е второто от поредицата събития на инициативата „ГРАБНИ УСПЕХА КАТО МЕН“ на СО - Район „Връбница“ и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН).

Над 150 ученици от 74 СУ „Гоце Делчев“, р-н „Връбница”, имаха възможността да задават въпроси и да споделят мнението си по теми, свързани с различните проявления на успеха и пътя до достигането му.

„Благодаря на любезния домакин, в лицето на г-жа Лидия Лазарова - директор на 74 СУ, както и на преподавателите, присъстващи на събитието, за прекрасната атмосфера, вниманието към учениците и професионализма. Щастлив съм, че в район “Връбница”  растат талантливи и активни млади хора, които знаят какво желаят и полагат усилия по пътя към постигане на мечтаните цели. Благодаря на Евгени Будинов за споделения личен пример. Сигурен съм, че за всеки от присъстващите днешната среща ще остане като един от ценните житейски уроци“, написа кметът.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Връбница, София

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати