Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Ловеч
  4. Кметът на Ловеч отличен с грамота за прилагане на добри практики за устойчив растеж на туризма в общината

Общини

Кметът на Ловеч отличен с грамота за прилагане на добри практики за устойчив растеж на туризма в общината

Кметът на Ловеч отличен с грамота за прилагане на добри практики за устойчив растеж на туризма в общината - Tribune.bg

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова бе отличена с грамота  на списание „Дестинация България“  с мотив „За прилагане на добри практики за устойчив растеж на туризма в общината“ .

На 21 септември 2023 г.  „Дестинация България“ връчи своите Годишни награди по случай Световния ден на туризма. Това стана на официална церемония в Министерство на туризма, където  бяха отличени и други кметове на общини, мениджъри, инвеститори и услуги с добри практики.

В своето благодарствено изказване кметът Корнелия Маринова подчерта: „Това е признанието и за екипа, с който работя. Благодаря за оценката. Благодаря на списанието за това, че ви има и разкривате и популяризирате потенциала на нашите хубави градове. Това правите не само с настоящите награди, но и с материалите, които публикувате. Сърдечно благодаря за партньорството“.

Грамотите са висока професионална оценка за ръководители, допринесли за развитието, припознаването и утвърждаването  на България като целогодишна туристическа дестинация. Сред наградените общини са още Хисаря, Карлово, Мирково, Хасково,  Каварна и др. Наградените са постигнати високи резултати в туризма, устойчивост и разширяване на пазарното присъствие, прилагане на добри практики, професионален мениджмънт, иновации.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Ловеч

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати