Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Ловеч
  4. Златна статуетка за кмета на Ловеч като най-добър ръководител на общинска администрация

Общини

Златна статуетка за кмета на Ловеч като най-добър ръководител на общинска администрация

Златна статуетка за кмета на Ловеч като най-добър ръководител на общинска администрация - Tribune.bg

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова получи златна статуетка като най-добър ръководител на общинска администрация.  Това стана на 10 март вечерта по време на церемонията Women Leaders Awards 2023, която представи добрите примери за женско лидерство в различни области. Събитието е вдъхновено от основните ценности на Европейския съюз за равенство и борба с дискриминацията.

Наградата  на Корнелия Маринова връчи Цветан Симеонов, председател на УС на Българската търговско-промишлена палата, човек с впечатляваща биография.

В отговор Корнелия Маринова каза, че не е трудно да си успешен лидер, когато срещаш екипност, експертност и доверие. Предвид  темата за женското лидерство, кметът на Ловеч подчерта, че ако с нещо превъзхождат мъжете, то това е красотата.

Общо 17 дами получиха златни статуетки по време на събитието на агенция VIP Communication. Сред тях бяха лица като д-р Неделя Щонова, Оля Ал Ахмед, публицист и преводач, както и дизайнерът Венета Василева от Ловеч, собственик на Coralia Women Fashion Brand. Тя получи награда за най-добър международен моден дизайн. Сред наградените имаше и представители от Гърция и Косово. Вдъхновяващо поздравление произнесе актрисата Мария Стефанова, която каза, че жените не покоряват върхове, те ги създават.

В музикалната програма участваха певицата от Трамвай № 5 Джина Иванова и младата звезда Цвети Радойчева.

 

Община ЛовечОбщина Ловеч


Последвайте ни в Google News

 

Етикети награда, лидер

Още новини от Ловеч

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети