Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Ловеч
  4. Националният дворец на децата благодари на Община Ловеч: Донесохте голяма радост

Общини

Националният дворец на децата благодари на Община Ловеч: Донесохте голяма радост

Националният дворец на децата благодари на Община Ловеч: Донесохте голяма радост - Tribune.bg
Снимка:

Проявите на Община Ловеч донесоха голяма радост на децата и учениците и предизвикаха интерес сред преподаватели и ръководители в страна. Това се казва в благодарствено писмо на директора на Националния дворец на децата– София (НДД) Татяна Досева  до кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Благодарностите са за отличната организация и чудесните условия, които е предоставила общината като домакин на събития от Националния календар за изяви на децата и учениците на Министерството на образованието и науката, чийто основен изпълнител и координатор е НДД.

„Сърдечната благодарност е за създадената организация о чудесни условия за провеждането на  Турнир на МПО „Млад огнеборец“ за преходната купа „Юлиян Манзаров“, за Националните състезания по авиомоделизъм и ракетомоделизъм, както и на Националната изложба-конкурс за детска рисунка „Детство мое – реално и вълшебно“.

Текстът завършва с надежда, че добрите партньорски взаимоотношения ще продължат и в бъдеще чрез съвместни инициативи с висок образователен и възпитателен резултат.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Ловеч

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати