Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Ловеч
  4. Николай Нанков благодари за подкрепата в Ловеч: Кметовете на ГЕРБ взимат умни решения

Общини

Николай Нанков благодари за подкрепата в Ловеч: Кметовете на ГЕРБ взимат умни решения

Николай Нанков благодари за подкрепата в Ловеч: Кметовете на ГЕРБ взимат умни решения - Tribune.bg

„Благодаря на всички, които гласуваха на тези избори в област Ловеч - правото да имаш позиция и да я отстояваш пред урните е най-голямото достижение на демократичното общество. С гласа си - и за ГЕРБ, и за опонентите ни, всеки гражданин показва, че го е грижа и предлага решение“, написа във Фейсбук областният координатор на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков.

Уважаваме вота на всеки един от вас и ще го доказваме с работата си, добави той.

„Хората не искат нескончаеми боричкания, които тровят всекидневието и не канализират обществената енергия за по-добро бъдеще! Те очакват от своите управници умни решения и кметовете на ГЕРБ са техния носител!“, категоричен е председателят на комисията по регионално развитие в парламента.

„Благодаря ви, че с вота си подкрепихте уверено нашите кандидати и ви призовавам да го направите и на балотажа в неделя. Гласувайте срещу популизма и негативизма. Подкрепете кандидатите на ГЕРБ-СДС - те ще са вашия силен глас в местната власт през следващите 4 години!

Поздравявам избраните на първи тур Станимир Петков, който с 82.84% спечели трети мандат в Угърчин. Както и Иван Грънчаров, който влиза в четвъртия си мандат в Луковит с подкрепа от 60.35%. И Тихомир Кукенски, който започва втория си мандат в Априлци с вота на 73.04% от гласувалите.

На първи тур печелят и подкрепените от ГЕРБ успешни кметове в Летница и Ябланица – седми мандат за Краси Джонев със 70.82% и втори за Найден Найденов с 58.40%.

Сигурен съм в третия мандат след балотажа и за Мадлена Бояджиева в Тетевен - на първи тур тя поведе с 35.90%.

Благодаря и на всички, които подкрепиха новото ни лице в областния център Ловеч Валентина Недялкова - тя е първа с 30,10%. Общината има нужда от нова надежда, нова енергия, ново темпо на работа и Валя може да ги даде. Поздравявам я за доверието, което спечели с усмивка, компетентност и позитивизъм. Подкрепете я на балотажа на 5 ноември с номер 69. Защото Валя има воля! Тя ще е добрия кмет, от който Ловеч има нужда!“, написа още той в публикацията си във Фейсбук. Той поздрави и новоизбрания червен кмет на Троян Донка Михайлова „С нея сме опоненти на терен, но уважавам джентълменската надпревара - със силни аргументи, не с удари под кръста“, написа още Нанков.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Ловеч

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети