Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Благоевград
  4. Реципрочно: Илко Стоянов ще накаже служителите си за македонския клуб, както РСМ накаже своите митничари

Общини

Реципрочно: Илко Стоянов ще накаже служителите си за македонския клуб, както РСМ накаже своите митничари

Реципрочно: Илко Стоянов ще накаже служителите си за македонския клуб, както РСМ накаже своите митничари - Tribune.bg
Снимка:

В момента, в който бъдат уволнени служителите в Северна Македония, причинили тормоз над българските граждани, аз незабавно ще уволня служителите на ОП "Озеленяване" към Община Благоевград, пише кметът

Ако се докаже вина на общинските служители за чупенето на витрината на македонския клуб в Благоевград, ще приложа принципа на реципрочност на наказанията - ще накажа работещите с абсолютно същото наказание, с което ще бъдат наказани митничари, гранични полицаи и други служители в Северна Македония, които предизвикаха психическо и физическо насилие над множество българи. Това пише в профила си в социалната мрежа кметът на Благоевград Илко Стоянов.

Вчера „изтече” информация от ОД на МВР, че са задържани двама служители на ОП „Озеленяване” към Община Благоевград, както и техните съпруги, за това че са счупили стъклото на помещението, което беше провъзгласено за “македонски културен клуб”. Всички знаем, че съдът е компетентният орган, който може да се произнесе по наказателната част на деянието. Кметът на общината, който в случая се явява работодател на двамата служители, може да се произнесе единствено по Кодекса на труда.

В тази връзка, като работодател на двамата служители, бих искал да ви кажа какво е моето решение:

Ако се докаже вина на общинските служители, аз ще приложа принципа на реципрочност на наказанията. Това означава, че ще накажа работещите в Община Благоевград, с абсолютно същото наказание, с което ще бъдат наказани митничари, гранични полицаи и други служители в Р Северна Македония, които предизвикаха психическо и физическо насилие над множество българи. В момента, в който бъдат уволнени служителите в Северна Македония, причинили тормоз над българските граждани, аз незабавно ще уволня служителите на ОП „Озеленяване” към Община Благоевград.

Простичко и справедливо!


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Благоевград

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати