Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Варна
  4. Възстановяват осветлението на пешеходните подлези, повредено при вандализъм

Общини

Възстановяват осветлението на пешеходните подлези, повредено при вандализъм

Възстановяват осветлението на пешеходните подлези, повредено при вандализъм - Tribune.bg
Снимка:

Възстановява се осветлението на пешеходните подлези след нанесени щети, вследствие на вандалски прояви и откраднат кабел, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ към Община Варна, цитиирани от varnautre.bg.  

Осветлението вече работи на двата централни подлеза - при Македонския дом и на бул. „Вл. Варненчик“  и на ул. „Георги Бенковски“.

Работи се по възстановяването на кабели и осветителни тела на още девет места -  на подлезите на бул. „Владислав Варненчик“ и ул. „Патриарх Евтимий“; на бул. "Владислав Варненчик" (Районен съд); на бул. "Христо Ботев" (сп. 8-ми декември); на бул. „Република“ до Кауфланд; на бул. „Сливница“ при спирка "Тих труд"; на подлез на бул. „Владислав Варненчик“ при сп. "Родина"; на бул. „Владислав Варненчик“ при сп. "Борсата"; на бул. „Св. Св. Константин и Елена“, пред пощата в район „Вл Варненчик" и пешеходния мост над бул. „Васил Левски“ с ул. „Кап. Райчо. За подлезите, които са най-често обект на вандализъм, при спирка „Осми декември“ и спирка „Патриарха“, се изработват предпазни решетки за осветителните тела, след което и те ще бъдат завършени. 


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Варна

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати