Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Fibank с престижна награда от международен конкурс за иновации

Парите

Fibank с престижна награда от международен конкурс за иновации

Fibank с престижна награда от международен конкурс за иновации - Tribune.bg
Снимка:

Класирането на финала беше определено изцяло на базата на зрителски вот

Fibank (Първа инвестиционна банка) спечели второ място в категорията „Иновации“ на конкурса „Efma-Accenture DMI Awards 2018“, събрал част от най-изявените световни институции и компании в ритейл сегмента.

На провелата се на 17 октомври 2018 г. в Лисабон церемония наградата от името на Fibank приеха Главният изпълнителен директор на банката - г-н Неделчо Неделчев, Теодор Петров - директор „Картови разплащания“ и Илона Станева - директор „Маркетинг и реклама“.

Организаторите от Efma и авторитетно международно жури оцениха достойно реализираната за първи път на българския пазар от Fibank иновация – микрочип към дебитните карти за деца и тийнейджъри, както и програмата на банката за ранно финансово образование.

Конкуренцията в категорията, в която се състезаваше Първа инвестиционна банка, включваше полската банка Alior, която бе избрана за победител и британската HSBC, която се класира на трето място. Класирането на финала беше определено изцяло на базата на зрителския вот.  


Коментари (1)

Делчо Попов Аксесоарите на Fibank за деца и тийнейджъри към техните младежки карти са наистина удобни и практични! Заслужаваха подобно отличие!
19.10.2018 17:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още