Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. НАП проверява данни, оповестени на комисията по ревизия в НС

Парите

НАП проверява данни, оповестени на комисията по ревизия в НС

НАП проверява данни, оповестени на комисията по ревизия в НС - Tribune.bg
Снимка:

„Градус“ АД вече обявиха, че са готови за пълна данъчна ревизия и проверки от всички институции

Националната агенция за приходите проверява оповестените данни по време на заседанията на парламентарната комисия за ревизии, съобщиха за БНР от ведомството.

В зависимост от резултатите от проверките е възможно да се стигне до ревизия, подчертават още от приходната агенция.

Градус“ АД вече обявиха, че не могат да допуснат уронване на дългогодишно градения имидж на компанията и са готови за пълна данъчна ревизия и проверки от всички институции.

Относно твърдения за „кухи обороти и фиктивни сделки“:„Градус“ АД е формирано през декември 2017 г. чрез непарична вноска на дяловете и акциите на пет различни дружества– „Лора-2004“ ЕООД, „Жюлив“ ЕООД, „Милениум 2000“ ЕООД, „Градус –1“ ЕООД, „Градус –98“ АД. ... От 2017 г. насам всички отчети на групата са одитирани и заверени без квалификация или резерви от реномирани международни одитори. Оборотите и сделките на групата подлежат на ежемесечни проверки от органите по приходите, информацията от които би могла да бъде изискана от компетентните органи. При нито една от тези проверки не е открито каквото и да е несъответствие или проблем със сделките,на което и да е дружество от групата“, твърдят от „Градус“.

 


Топ новини виж още
Актуална тема