Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Движение Гергьовден“ с нов председател

Политика

„Движение Гергьовден“ с нов председател

Движение Гергьовден с нов председател - Tribune.bg

Движение „Гергьовден“ ще избере нов председател. Това е 38-годишният Георги Захариев. Завършил е Италианския лицей в Горна баня, а след това е живял и учил в Италия. Завършил е Българско училище за политика „Димитър Паница“, а дипломирането му е в Страсбург по време на Световния икономически форум.  

Изкарал е няколко следкурсови квалификации чрез дистанционна програма на „Харвард“, което избягва да споделя през последните две години.  

Дълго време е организационен секретар на ПП „Движение Гергьовден“.

В свободното си време обича да се гмурка, където обича да изучава необятния морски свят.   

„За мен е кауза създаването на бранд „България“ и подбранд към него към програмата за култура „България – място за завръщане“ с цел откриване на центрове за изучаване на български език в чужбина, откриване на големи катедри в чуждестранни университети по български език и литература“, споделя още Захариев.  

Днес от 15:00 часа „Движение Гергьовден“ обяви, че ще направи промени в устава и своето ръководство. „И да си повторим защо вече 29 години се търкаляме в публичните кални бани, наричани политика в България“, написаха в своето съобщение от Движение Гергьовден в типичния си стил.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети