Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. 6-ият отцепник от ИТН Кирил Симеонов ще подкрепи правителството на ПП

Политика

6-ият отцепник от ИТН Кирил Симеонов ще подкрепи правителството на ПП

6-ият отцепник от ИТН Кирил Симеонов ще подкрепи правителството на ПП - Tribune.bg
Снимка:

Той отрича да са му предлагани пари или облаги

Шестият отцепник от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ - Кирил Симеонов ще подкрепи правителството на вота на недоверие в сряда. Това заяви той пред БТВ.

По думите му той имал разговор само с премиера Кирил Петков в лабораторията му в центъра на столицата. Според Симеонов министър-председателят не бил предложил нищо, а само го бил предупредил, че ще „хвърлят държавата в хаос“.

Отцепилият се депутат коментира още, че решението си за напускане взел сам, но преди това говорил с родителите си.

Симеонов разказа още, че след това отишъл в стаята на ПГ на ИТН в парламента от уважение към колегите си. Водили приятелски разговор и увери, че нищо лошо не му се е случило.

Кирил Симеонов сподели, че за 3 години се е виждал със Слави Трифонов 2 пъти. Минал е и през тест за лоялност, и през детектор на лъжата. По думите му нямал нищо против това, защото така се процедирало и в много големи компании.

„Аз не съм предател“, заяви той и коментира още, че решението за искането на оставката на Минчев е дошло от ръководството на партията.

Той бил сложил подписа си от лоялност, но не гласувал по съвест и затова излязъл на трибуната в НС, за да признае грешката си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети