Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: БСП не за първи път се възползват от човешка смърт, за да водят политики срещу нас

Политика

Александър Иванов: БСП не за първи път се възползват от човешка смърт, за да водят политики срещу нас

Александър Иванов: БСП не за първи път се възползват от човешка смърт, за да водят политики срещу нас - Tribune.bg
Снимка:

„Такава трагедия е недопустима и призоваваме разследващите органи да намерят виновника и да си понесе отговорността. БСП не за първи път се възползват от човешка смърт, за да водят политики срещу нас. От Столична община днес изясниха много подробно за законността на тези обекти. Те трябва да бъдат отговорност на хора, на които са поверени – в случая район „Триадица“. Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Иванов коментира икономическата програма на БСП, в която е заложен прогресивен данък, като обясни, че това е заявка за вдигане на данъците. Той увери, че ГЕРБ няма да вдига данъци. По думите му онова, което е доказало своята устойчивост, е широката данъчна основа с ниската данъчна тежест и за бизнеса, и за гражданите. По този начин икономиката ни изсветля и това е видно в последните години.

„В страната балансът между икономическите и епидемичните мерки беше най-добър в Европа. Има ограничения върху гражданите, но са много меки и либерални. За запазване на заетостта само с една от програмите – 60/40, успяхме да запазим много работни места. Имаше и много средства към малкия и средния бизнес, които достигнаха до бизнеса, може би с малко забавяне, които сработиха до момента. Има законови предложения за безлихвени кредити, много бизнеси разсрочени договори. Никой няма да бъде притиснат в кризата да плаща своите задължения“, коментира той мерките в кризата.

„Заслуга на правителството на Борисов е увеличаването на минималната пенсия и финансовата стабилност. Посрещаме кризата с най-добрите фискални параметри“, каза още депутатът.

„Планът за възстановяване и устойчивост на България има заделени средства над 12 млрд. лева до 2024 г. Средствата ще започнат да се изплащат от септември месец т.г. и е било нормално бизнесът да бъде включен в обсъждането на Стратегията за възстановяването на икономиката ни“, заяви Иванов.

По думите му това не е реверанс към бизнеса преди изборите, а нормално отношение към хората, които работят за икономическия растеж.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати