Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: Президентът изрича силни думи, но тезите му са слаби

Политика

Александър Иванов: Президентът изрича силни думи, но тезите му са слаби

Александър Иванов: Президентът изрича силни думи, но тезите му са слаби - Tribune.bg
Снимка:

Радев е една черна станция, без да е градивен, каза още той

„Не ме изненада какво направи президента Радев. Президентът трябва да е обединител на всички българи, но той взема страна и не търси баланс между различните теми и политически партии.“ Това заяви пред Канал 3 Александър Иванов, депутат от ГЕРБ.

„Омразата дори към собствената си държава е силно изразена. Не ни изненадва с позитивно говорене. Радев не е политическа фигура, оценка кой къде се намира в политическия небосклон се дава на изборите. За мен президентът изрича силни думи, но тезите са му слаби“, счита депутатът.

„Не мога да съм привърженик на такъв начин на водене на дебат. Радев заема страна в политическия изказ. След встъпването в длъжност каза, че оставя политическа принадлежност настрана. Но четвърта година не го виждаме от президентската институция. По-прозрачен дебат от този, който се провежда сред 240 души в НС, няма. Това черно говорене и втълпяване колко сме зле не го приемам от функцията президент. Той е една черна станция, без да е градивен“, каза още Иванов.

Според него президентът е на принципа да се критикува всичко, но да не се дават предложения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Глупостите на герберите простаци Най-смисленият президент, който дефинира перфектно тезите и проблемите на нацията. Затова е тази злоба и помия, която се излива върху него. Конституцията нарочно е направена така, за да граби правителството.
13.12.2019 08:45 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати