Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: Стабилността е по-важна от материализирането на нечии политически амбиции

Политика

Александър Иванов: Стабилността е по-важна от материализирането на нечии политически амбиции

Александър Иванов: Стабилността е по-важна от материализирането на нечии политически амбиции - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова беше употребена от БСП, избирателите не я възприеха като независим кандидат, каза още той

„Устойчив растеж в доходите и икономиката на България са думите на 2019 г. Във връзка с консултациите на президента, там са изразени групите, но дебат трябва да се състои в парламента.  Не намирам нужда от кардинална промяна в Конституцията.“

Това заяви по Канал 3  депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

„Гражданите имат своята представителност в своите жалби. Никакъв залез на партията не може да има. Развитието на българската икономика се отчита по всякакви класации. В два поредни избора ГЕРБ постигна отчетливи резултати. ГЕРБ повиши своите резултати. Избирателите решават кой къде се намира на политическия небосклон"“, смята той.

„Президентът не можа да намери ясно и отчетливо позицията си, а тя би трябвало да бъде обединител на нацията, а не привърженик на една политическа сила. Доверието към него спада. Някой искат промяна в Конституцията гонейки лични цели и интереси. Чуват се призиви от някои „експерти“ за президентска република. В момента гражданите могат да следят политическите процеси най-добре чрез НС“, коментира Иванов.

„Стабилността на управлението, което води до нарастване на доходите, е по-важно политическите пристрастия на някого да бъдат материализирани. Парите от инвестиции се наляха в индустрия и откриване на работни места. Рязко намалява безработицата. БВП расте в много ускорени темпове – 118 млрд. лева. Преди години имаше статистика – инвестициите бяха в недвижими имоти и строителство, а не в нещо, което ще донесе на България приходи. Тези 1,1, млрд. лева повече са насочени в инвестиции, които да допринесат повече за БВП“, подчерта Александър Иванов.

Според него е бил допуснато да има много популизъм по време на местните избори.

„Популизмът не води до нищо добро. С обновлението на екипа на г-жа Фандъкова резултатите ще са още по-добри. Продължава строежа на метрото, детски градини се строят. Г-жа Манолова беше употребена от БСП, избирателите не я възприеха като независим кандидат. Десните, които я подкрепиха само загубиха“, коментира депутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети