Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Йорданов: Препоръката за падане на мониторинга е успех за правителството

Политика

Александър Йорданов: Препоръката за падане на мониторинга е успех за правителството

Александър Йорданов: Препоръката за падане на мониторинга е успех за правителството - Tribune.bg
Снимка:

Препоръката за отпадане на мониторинга на България е много сериозен политически успех за българското правителство и за държавните ни институции, коментира за Tribune.bg от Страсбург българският евродепутат Александър Йорданов.

„Новината е изключително приятна и положителна за България. Тя бе дълго очаквана и вече е факт. Този успех ще има своето положително отражение и върху бъдещата работа на правителството. Би трябвало всички български граждани, казано образно, както аз обичам често да се изразявам, да се равняват по този успех“, посочи Йорданов.

Той подчерта, че на среща днес на обяд българските евродепутати в Страсбург са споделили впечатленията си в очакване на добрата новина.

„Положителното е, че всички евродепутати, макар да са от различни политически сили, всички български евродепутати приеха положително тази новина. Моето мнение е, че това е един много сериозен политически успех за българското правителство и за държавните ни институции“, изтъкна Александър Божков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Иванов Мнението е на Александър Йорданов, евродепутат от СДС, а в края на материала той е преименуван на Божков. Мила родна незнаеща журналистика!
22.10.2019 17:57 / Отговор
СПРАВЕДЛИВОВА ТОЗИ АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ, ЗАЕДНО И С ДРУГИЯ БОЖКОВ И ВИДНИТЕ СДС ДЕЙЦИ, ДНЕС ЗАЕДНО С ГЕРБ, СА ВНОВНИ ЗА ПРОВАЛА НА БЪЛГАРИЯ В РЕФОРМИТЕ И ЗА ЖАЛКИЯ ЖИВОТ НА НАРОДА.
ДА ВЪРВЯТ В ПЪКЪЛА!
СДС Е ВИНОВНО ЗА ЖАЛКОТО МИНАЛО, А ГЕРБ ЗА ЖАЛКОТО НАСТОЯЩЕ.
АКО НАРОДЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ИЛИ НЕ ГЛАСУВА - СЛЕДВА ЖАЛКО БЪДЕЩЕ!
22.10.2019 18:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати