Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Алгафари: Гледаме някакъв доста нескопосан театър, този кандидат-премиер на ИТН ще е един послушко

Политика

Алгафари: Гледаме някакъв доста нескопосан театър, този кандидат-премиер на ИТН ще е един послушко

Алгафари: Гледаме някакъв доста нескопосан театър, този кандидат-премиер на ИТН ще е един послушко - Tribune.bg
Снимка:

„Гледаме някакъв доста нескопосан театър. Опитват се да се сравняват едни, които играят в самодейно читалище, и други, които играят в Народния театър“, с тези думи писателят и политически пиар Нидал Алгафари определи политическата обстановка у нас пред БТВ.

„Два са проблемите – егото и тотално нежелание да съставят кабинет, защото който и да състави правителство трябва да поеме големи отговорности. Сякаш всеки се опитва да прехвърли горещия картоф на другия и той да носи отговорността. Дори и президентът го прави“, допълни Алгафари.

„От „Има такъв народ“ направиха голяма грешка с тази арогантност и с това, че Слави иска да е само той и казва: „Аз, аз, аз! Аз ще определям! Само аз ще командвам. На всички стана ясно, че този кандидат-премиер на ИТН ще е един послушко. Слави, може да оттегли целия си кабинет и да излезе и да каже: „Ето, вижте ги - такива са! Отиваме на избори“. За всичко това е виновно егото му“, категоричен беше политическият пиар.

„Според мен кабинет в този вариант няма да се осъществи. ГЕРБ казаха, че ще върнат мандата и заради това не вярвам и служебният кабинет, който може да бъде предложен от БСП, да мине.“, коментира още Алгафари.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати