Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Ковачев: Протестите са тежък опит за геополитическа дестабилизация на България

Политика

Андрей Ковачев: Протестите са тежък опит за геополитическа дестабилизация на България

Андрей Ковачев: Протестите са тежък опит за геополитическа дестабилизация на България - Tribune.bg
Снимка:

Според Иво Христов президентът Радев е първият, „който успя да постигне голямо национално обединение“

„Не може да искаме да има хаос, безотговорност, особено в тази тежка ситуация около пандемията, която не е променила. Търси се диалог с всеки, който е отговорен към своята страна. Всичко друго е желание за власт, което да се сбъдне не по демократичен начин, а чрез всяване на хаос, паника и омраза“.

Това коментира пред БТВ евродепутатът от ЕНП Андрей Ковачев.

По думите му случващото е тежък опит за геополитическа дестабилизация на България, като се използва „чистата активност на младите хора“.

„Готови сме за диалог, но не по този начин – чрез омраза и обиди“, отново повтори Ковачев.

„Президентът Радев е първият, който успя да постигне голямо национално обединение. Той каза, че има национален консенсус антимафия. Аз не знам нормален почтен човек, който да се обяви против този консенсус. Ако се всява усещане за разкол, то е защото голяма част от медиите принадлежат и са пряко зависими от властта“, заяви от своя страна Иво Христов, евродепутат от ПЕС и бивш съветник на президента.

„Радев постигна това обединение с доблестта и с куража да назове нещата с истинските им имена – мафия и едно непрозрачно управление, което вече изплиска хората на улицата“, допълни той.

Според него оставките са въпрос на време.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Андрей Ковачев Чудя му се на интелекта, много парички вероятно е захлебил, та не вижда, че подкрепя една мафия, и най- големият мафиот Борисов. Аз още в началото разбрах, че задкулисието - ДС и Доган, генералите- издигат за кмет прост мафиот. Делничен ден, преди обяд на светофара пред Руската църква, светофарът свети от всички страни червено, и от горната страна човек по къси панталони и дълго черно палто с топка в ръка, а около него момчета с дебели вратове вървят в средата на улицата. Попитах какво става, и другите ми отговориха това е кметът на столицата ни Борисов. Ужасих се, после като стана премиер, по телевизията каза, че влиза в политиката, иначе щели да го убият. И този човек - прост, нагъл, нахален, необразован, меркантилен и т.н. цяло десетилетие ни прави на тулупи, лош материал, мисирки, и заедно с останалите ни ограбиха тотално.
19.07.2020 14:38 / Отговор
кесо Когато професионални червени лъжци като Иво Христов започнат да говорят как назначената от Решетников кукла на кремълски конци за президент бил борец с мафията, си представяш как Кумчо Вълчо изнася "сказка" за вегетериантството пред аудитория от "ентусиазирани" овци.
19.07.2020 16:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати