Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Райчев за Барселона: Претоплена манджа!

Политика

Андрей Райчев за Барселона: Претоплена манджа!

Андрей Райчев за Барселона: Претоплена манджа! - Tribune.bg
Снимка:

Напрежението между президент и премиер може да счупи държавата, предупреди социологът

„Аз виждам претопляне на манджата за „жената на Борисов“ и претопляне на манджата за жената на Радев. България в много отношения върви по много тънък лед. Расте напрежението между президента и премиера и то достига стойности, които могат да счупят държавата“. Това предупреди в ефира на БНТ иначе „червения“ социолог Андрей Райчев.

Той отчита като проблем заявката на Борисов, че ще се чака консенсус за еврото.

„Президентът не каза и дума за еврото, Борисов пък не каза, че ще поеме цялата отговорност. Това е идеална мътна вода за дребни риби, които ни карат да се занимаваме с глупости. А влизането в еврозоната е много важно“, подчерта социологът.

Според друг анализатор – проф. Михаил Константинов, Радев не е много щастлив от това, което се получи на шествието за Левски.

„Погледнато назад, това беше грешка. Трябва да работим много внимателно, когато сме близо до тази светиня. На фона на сериозни външни заплахи ние се дърляме за глупости“, подчерта проф. Константинов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Райчев вече трябва с.Констснтинов да си ходите в пенсия с изкуфелите.си и продажни мозъци. Аз се срамувам, че Еди премиер- мафиот, разследван за пране на пари, веднага не си подаде оставката. Не го питала полицията от Испания, горкия та ти не си Бог. Не е претоплена манджа, а цяла година работа на полицията и прокуратурата.
22.02.2020 15:34 / Отговор
Мила И социологът е претоплена манджа - омръзнал на всички с лъжите и нагаждачеството си!
22.02.2020 17:25 / Отговор
Мери До 1- кой или коя си ти??Анонимен трол тъпанар, с червен гъз...
22.02.2020 20:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети