Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелкова потвърди автентичността на снимките: Познавам Живко Коцев по-малко от година, работа ми е предимно в чужбина

Политика

Ангелкова потвърди автентичността на снимките: Познавам Живко Коцев по-малко от година, работа ми е предимно в чужбина

Ангелкова потвърди автентичността на снимките: Познавам Живко Коцев по-малко от година, работа ми е предимно в чужбина - Tribune.bg

Николина Ангелкова с официална позиция по отношение на снимките ѝ с главния секретар на МВР Живко Коцев. Тя потвърждава достовеността на кадрите.

Афера извади снимки на Живко Коцев с часовника, с контрабандистите, с Рашков, по халат...

„Във връзка с медийни въпроси, коментари и внушения искам да изясня следното: Познавам г-н Живко Коцев по-малко от година. За този кратък период сме се виждали както на публични събития, така и по поводи. Никога не съм се интересувала и не знам подробности за работата му. Съжалявам, че името ми се замесва в тази история с политически и МВР привкус. Подчертавам, че нямам информация за дейността на хора, свързани с г-н Коцев. Моята работа е предимно в чужбина, а в България не реализирам никакви професионални дейности, свързани с администрация и институции, за да не създавам фон и спекулации поради биографията ми в изпълнителната власт и политиката“, пише тя.

„Нямам какво да крия, но отказвам да влизам в политическа интрига и името ми да бъде използвано от политически опоненти в какъвто и да е тълкувателен контекст. Ще съдействам на компетентните органи с истината, ако бъда потърсена“, допълва Николина Ангелкова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети