Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелкова съди бивш зам.-министър

Политика

Ангелкова съди бивш зам.-министър

Снимка:

Той твърди, че се опитвали да го сплашват

Министърът на туризма Николина Ангелкова готви съдебен иск срещу бившия зам.-министър Бранимир Ботев. Причината – негови по-ранни изказвания, че се „опитват да го сплашат, след като е казал, че управлението на Ангелкова дава туризма у нас на мутрите“.

Всъщност всичко започна с интервю на Ботев отпреди няколко дни пред „България он ер“, в което той остро критикува ресорното министерство и твърди, че положителната статистика на туристите е манипулирана.

Самият Ботев упорито беше спрягат за министър на туризма в настоящия кабинет от квотата на Обединените патриоти. Впоследствие обаче това конкретно министерство остана в квотата на ГЕРБ за сметка на Околната среда, а Ботев остана без пост.

В петък сутринта Бранимир Ботев обяви, че маскирани мъже са  опитали да влязат в дома му в Евксиноград и по думите му целта била да запалят нещо и да го сплашат.

„Подробно ще разкажа цялата информация, която знам за концесионирането на плажовете“, заплаши Ботев.

Николина Ангелкова обаче е категорична, че няма да търпи опити за намеса нейното име и името на институцията във връзка с евентуални криминални деяния.

„Подобни връзки са абсолютно безпочвени. Не искам да мисля, че това е част от сценарий, но обръщам внимание, че такива послания и сигнали от дестинация България могат да повлияят изключително негативно на българския туризъм“, се казва в позицията на Ангелкова.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

Благовещение е!

Благовещение е!

Архангел Гавраил донася благата вест на Дева Мария, че ще роди Спасителя

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив