Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелов: Няма никакъв проблем с хранителните бусове, термографът го доказва

Политика

Ангелов: Няма никакъв проблем с хранителните бусове, термографът го доказва

Ангелов: Няма никакъв проблем с хранителните бусове, термографът го доказва - Tribune.bg
Снимка:

Частни компании помагат и на други правителства

„Няма никакъв проблем с това бусове за хранителни продукти да возят първата партида COVID ваксини у нас, но следващите доставки ще се извършат с хладилни камиони на производителя на препарата „Файзер“ и количествата ще отидат директно в специалните фризери на отговорните здравни инспекции в страната“. Това обясни пред bTV здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов.

Той разкритикува авторите на иронични коментари за кренвирши, като подчерта, че шегите „разколебават и докосват страховете на българските граждани“.

„В този живот остава това, което сме направили, не остават коментарите за това, което сме направили“, отсече проф. Ангелов, като обясни, че термографът е доказал, че не е имало нарушения на температурния режим, а освен това кашоните с ваксините са имали сух лед, който да ги поддържа.

Частни компании помагат и на други правителства.

„Очаквам до края на 2021 да приключим ваксинационната кампания и да обхванем 70% от българското общество“, обяви Ангелов.

Тази сутрин министърът стана първият българин, ваксинирал се срещу коронавирус на наша територия.

„При мен нито една от очакваните реакции не срещнах, чувствам се изключително добре“, заяви Ангелов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

пингвин Не миисля , че министърът трябва едва ли не да се оправдава за това , че си върши работата! Ако имаше Ковид 19 маркировка на бусовете и под него жертва на Ковид 19 вероятно по-добре щяхте да приемате ваксините ???? Важно е съдържанието , а не формата , в която се предлага ! Важно е също не каква е котката , а дали лови мишки. Това скоро ще се разбере - с камиона или въпреки него ! Само тъпанар може да задава подобни въпроси в настоящия момент !
28.12.2020 09:30 / Отговор
динозавър Формата е важна, тя създава посланието. Когато видят камион с кренвирши "Леки", рекламата "О, пепи", която е една от най-пародираните в България, много хора, които имат колебания за ваксините ще бъдат отблъснати от подобен род селения, както и стария руски хладилник ЗИЛ, където се държат ваксинита, меко казано несериозно и безотговорно. Това са елементарни неща, които трябва да се обмислят, особено като знаеш , че прости мутри управляват страната, кризата в комуникацията с лекота ще задълбае нови пропасти.
28.12.2020 10:04
Аз Баце си е тъп галош. Ако ше е гарга да е рошава.Защо не извади от шкафчето пари и не купи няколко буса. За една нощ щяха да имтурят яки картинки и готово. Ама, на скръндза селска си е той!
29.12.2020 06:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети