Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелов в отговор: Някои от вас палеха маски и казваха, че няма пандемия

Политика

Ангелов в отговор: Някои от вас палеха маски и казваха, че няма пандемия

Снимка:

Някои от вас палеха маски и казваха, че няма пандемия. Сега сте загрижени за здравето на хората. Това каза министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов от парламентарната трибуна в отговор на ДБ, БСП, ДПС и „Изправи се! Мутри вън!“.

„Слушах всичко, което се каза за НОЩ. Гледах много внимателно загрижеността на всеки от изказалите се. Не разбирам едно - когато се говори за загриженост на здравето на всички, кога сме истински? Когато говорим от трибуната или когато стоим в залата без маски. Ето, например, г-жо Дончева, вие неправилно си носите маската. Тогава за каква мисъл за здравето на гражданите говорим“, попита Ангелов.

Той подчерта, че българското здравеопазване и българските лекари не заслужават това, което се случва в тази зала.

„Г-жо Манолова, разбирам, че искате да вляза в диалог с вас, но аз не искам диалог“, отговори на виковете на Мая Манолова от зала здравният министър. Според него е лесно да се четат декларации от трибуната, когато третата вълна на пандемията е към края си.

„Къде бяхте вие по време на втората вълна, когато нямахме кислород в болниците, къде бяхте? Някои от вас влизаха в болниците за два дни и си правиха снимки“, напомни Ангелов.

По отношение на българските лекари той увери народните представители, че съсловието помни кой е бил до тях в трудните времена и кой е осигурил всичко, от което са имали нужда.

Много ви моля, управлението на държавата изисква нещо много важно. Коронакризата е най-важното нещо, което стои в момента пред българския народ като изпитание. Подобен тип изказвания от парламентарната трибуна, които разклащат доверието в институциите, които подлагат под съмнения взетите успешни решения до момента и които разклащат доверието в българските лекари, няма да доведат до нищо хубаво, посочи той.

„И с третата вълна се справихме. Справихме се и с втората вълна. Благодаря Ви, г-н Хаджигенов, че си сложихте маската. Хубаво е, че вчера говорихте за съединението, но докажете, че може да се грижите за здравето на хората“, завърши здравният министър.  


Коментари (6)

Много жалка картинка избирателят изправи варвари, пачаври и хунвейбини и срещу хора - лекари и хуманисти. Как не те е срам избирателю?!
16.04.2021 12:40 / Отговор
НАЙ-РАДОСТЕН..... Е... ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ....!! .
ВЧЕРА В ПАРЛАМЕНТА, ТОЙ СИЯЕШЕ, КАТО ГЛЕДА САМОИЗЯЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ......
НАЛИ ЗАТОВА ПРИЕ ПОРЪЧКАТА НА ПУТИН....
165 ЧЕРВЕНИ МУТРИ АКТИВНО ГО ПОДКРЕПЯТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ....
КРЕМЪЛСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ УСПЯ.....
КЪДЕ СПЯТ ЕС, НАТО, ЗАПАДНИТЕ ПОСОЛСТВА......??
16.04.2021 12:50
Политика Най големите мутри влязоха в парламента. Всички се кълняха с кого няма да се коалират, а сега са в братска прегръдка, че и повече. Ще им чуете наглите обяснения и оправдания, че това не е коалиция а подкрепа. БСП и ДПС бяха демонизиране а сега са първи дружки. А корпорацията на шоумените бързо ритнаха изотзад народа с мажоритарния вот. По голямо лицемерие здраве му кажи.
16.04.2021 14:01 / Отговор
Всички, които ревяха против Щаба, сега реват за Щаба. Жалки лицемери! Няма такава държава, защото има такъв народ!!!
16.04.2021 14:13 / Отговор
attropo Нали нямаше *вирус*?!?
Нали *вирус*-ът беше само в главите на онеши,в София?!?
Нали на Шипка го нямаше,само в тиквата на гумен радев беше заседнал някак си и го изшиткаха от чужбина?
Нали *вирус* нямаше,а говедото *дребно паричков* се разболя барабар с двамата си сина?
Нали *вирус *нямаше,а учиндолския простак се разболя?
Е,нало *вирус нЕма* и горихте маските насред София - за какъв хуй ви е притрябвал щаб и НОЩ?
Нали имате *по-добри спициЪлистини*,направете си го,павиани чалгаджийски!
16.04.2021 14:55 / Отговор
х.Генов с двата палеца надолу се изживява като римски император. Нека да прочете как са свършвали повечето римски императори. Ще му е от полза - няма да изглежда жалък и смешен.
16.04.2021 22:25 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още