Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ангелов в отговор: Някои от вас палеха маски и казваха, че няма пандемия

Политика

Ангелов в отговор: Някои от вас палеха маски и казваха, че няма пандемия

Ангелов в отговор: Някои от вас палеха маски и казваха, че няма пандемия - Tribune.bg
Снимка:

Някои от вас палеха маски и казваха, че няма пандемия. Сега сте загрижени за здравето на хората. Това каза министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов от парламентарната трибуна в отговор на ДБ, БСП, ДПС и „Изправи се! Мутри вън!“.

„Слушах всичко, което се каза за НОЩ. Гледах много внимателно загрижеността на всеки от изказалите се. Не разбирам едно - когато се говори за загриженост на здравето на всички, кога сме истински? Когато говорим от трибуната или когато стоим в залата без маски. Ето, например, г-жо Дончева, вие неправилно си носите маската. Тогава за каква мисъл за здравето на гражданите говорим“, попита Ангелов.

Той подчерта, че българското здравеопазване и българските лекари не заслужават това, което се случва в тази зала.

„Г-жо Манолова, разбирам, че искате да вляза в диалог с вас, но аз не искам диалог“, отговори на виковете на Мая Манолова от зала здравният министър. Според него е лесно да се четат декларации от трибуната, когато третата вълна на пандемията е към края си.

„Къде бяхте вие по време на втората вълна, когато нямахме кислород в болниците, къде бяхте? Някои от вас влизаха в болниците за два дни и си правиха снимки“, напомни Ангелов.

По отношение на българските лекари той увери народните представители, че съсловието помни кой е бил до тях в трудните времена и кой е осигурил всичко, от което са имали нужда.

Много ви моля, управлението на държавата изисква нещо много важно. Коронакризата е най-важното нещо, което стои в момента пред българския народ като изпитание. Подобен тип изказвания от парламентарната трибуна, които разклащат доверието в институциите, които подлагат под съмнения взетите успешни решения до момента и които разклащат доверието в българските лекари, няма да доведат до нищо хубаво, посочи той.

„И с третата вълна се справихме. Справихме се и с втората вълна. Благодаря Ви, г-н Хаджигенов, че си сложихте маската. Хубаво е, че вчера говорихте за съединението, но докажете, че може да се грижите за здравето на хората“, завърши здравният министър.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Много жалка картинка избирателят изправи варвари, пачаври и хунвейбини и срещу хора - лекари и хуманисти. Как не те е срам избирателю?!
16.04.2021 12:40 / Отговор
НАЙ-РАДОСТЕН..... Е... ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ....!! .
ВЧЕРА В ПАРЛАМЕНТА, ТОЙ СИЯЕШЕ, КАТО ГЛЕДА САМОИЗЯЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ......
НАЛИ ЗАТОВА ПРИЕ ПОРЪЧКАТА НА ПУТИН....
165 ЧЕРВЕНИ МУТРИ АКТИВНО ГО ПОДКРЕПЯТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ....
КРЕМЪЛСКАТА ХИБРИДНА ВОЙНА В БЪЛГАРИЯ УСПЯ.....
КЪДЕ СПЯТ ЕС, НАТО, ЗАПАДНИТЕ ПОСОЛСТВА......??
16.04.2021 12:50
Политика Най големите мутри влязоха в парламента. Всички се кълняха с кого няма да се коалират, а сега са в братска прегръдка, че и повече. Ще им чуете наглите обяснения и оправдания, че това не е коалиция а подкрепа. БСП и ДПС бяха демонизиране а сега са първи дружки. А корпорацията на шоумените бързо ритнаха изотзад народа с мажоритарния вот. По голямо лицемерие здраве му кажи.
16.04.2021 14:01 / Отговор
Всички, които ревяха против Щаба, сега реват за Щаба. Жалки лицемери! Няма такава държава, защото има такъв народ!!!
16.04.2021 14:13 / Отговор
attropo Нали нямаше *вирус*?!?
Нали *вирус*-ът беше само в главите на онеши,в София?!?
Нали на Шипка го нямаше,само в тиквата на гумен радев беше заседнал някак си и го изшиткаха от чужбина?
Нали *вирус* нямаше,а говедото *дребно паричков* се разболя барабар с двамата си сина?
Нали *вирус *нямаше,а учиндолския простак се разболя?
Е,нало *вирус нЕма* и горихте маските насред София - за какъв хуй ви е притрябвал щаб и НОЩ?
Нали имате *по-добри спициЪлистини*,направете си го,павиани чалгаджийски!
16.04.2021 14:55 / Отговор
х.Генов с двата палеца надолу се изживява като римски император. Нека да прочете как са свършвали повечето римски императори. Ще му е от полза - няма да изглежда жалък и смешен.
16.04.2021 22:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети