Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Антоний Гълъбов: Вотът на недоверие на БСП е политически пиар

Политика

Антоний Гълъбов: Вотът на недоверие на БСП е политически пиар

Антоний Гълъбов: Вотът на недоверие на БСП е политически пиар - Tribune.bg
Снимка:

Отделни хора ще ходят по медиите, но това няма да реши стратегическия проблем на страната със загубата на вода, смята политологът

Вотът на недоверие на БСП в конкретния случай е политически пиар. В момента той не дава отговори на належащите въпроси. Това заяви политологът Антоний Гълъбов пред БНТ по повод внасянето на вот на недоверие от страна на социалистите заради водната криза в Перник.

„Отделни хора ще ходят по медиите, но това няма да реши стратегическия проблем на страната“, заяви Гълъбов.  

Той посочи, че стратегическият проблем у нас е загубата на 60% от водата у нас, макар в България да има сравнително добри водни ресурси.

„Търсенето на политическа отговорност не е най-важното. Важно е правителството да получи пълна подкрепа, за да се решават проблемите. Засега виждаме добро взаимодействие между централната и местната власт“, коментира още политологът.

Гълъбов е категоричен, че има нужда от дългосрочно планиране.

„Нужно е политическо съгласие и категоричен ангажимент, че поне през следващите 10 години, който и да е на власт, ще се работи за модернизирането на водния сектор“, смята той.

„Годината, която ни предстои, е година без редовни избори. Имаме шанс това да е година на равносметка на това, което сме постигнали, и на стратегическо планиране на това, което трябва да се случи“, посочи Гълъбов.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Подлогата на ГЕРБ Този също е на хранилка към ГЕРБ. Какво трябва да се случи още,.че тези некомпетентни, алчни за власт и пари хора от мафията, да си подадат оставката.
03.01.2020 11:29 / Отговор
Помня Кмета на Перник да се хваща на работа, стига е давал интервюта.
05.01.2020 13:08

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети