Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Арнаудова: Рашков говори неистини, упражнява психологически натиск върху семейството ми

Политика

Арнаудова: Рашков говори неистини, упражнява психологически натиск върху семейството ми

Арнаудова: Рашков говори неистини, упражнява психологически натиск върху семейството ми - Tribune.bg
Снимка:

„Рашков спомена много неистини“, с тези думи Севдалина Арнаудова се включи извънредно в ефира на bTV, за да опровергае информацията, която силовият министър Бойко Рашков по-рано тази сутрин заяви пред медията.

Твърденията на Бойко Рашков са, че сестрата на пиарът на ГЕРБ Севдалина Арнаудова, е изнасяла информация от МВР. Тя работела в ГДНП, а Арнаудова била разполагала с изпреварваща информация.

„Сестра ми работи в дирекция на полицията 22 години. Има редица награди, последната ѝ е само преди няколко месеца. Как не го е срам Рашков да говори такива глупости през цялото време, се чудя. Той упражнява системен психологически натиск върху мен и моето семейство. Но няма право да говори, че сестра ми Ирена Арнаудова ми издава информация. Той или да се извини за тези си твърдения или да ги докаже. Той като е министър, може да докаже, ако има нещо такова“, категорична бе Арнаудова.

„Сестра ми никога не ми е давала информация и никога не сме си разменяли информация за МВР. Моето семейство години наред е ангажирано в МВР, това не ги прави престъпници. Рашков говори неистини. Опитва да се да скрие глупостта, която направи онази вечер с арестите. До моментна намесва само моето име, но от три дни забърква и името на баща ми и сестра ми. Да, те работят в МВР. Баща ми е бил награждаван за полицай на годината, а сестра ми бе наградена от Рашковото МВР“, поясни Арнаудова.

„Нищо свързано с името на Васил Божков, изрезки от вестници и всякакви такива криминални фантасмагории, които той твърди, не е намерено в дома ми“, категорична беше тя по повод направения в дома ѝ обиск при акцията на ГДНП миналата седмица.

„Със сигурност ще предприема действия след случилото се. Очаквам всичко. Но техните очаквания няма да се оправдаят. Никой от нас не знаеше, че ще бъдем арестувани. Бойко Рашков изрича неистини“, каза още Арнаудова и го призова да се извини публично.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати