Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Атанасов започвал да става скептичен за общо явяване с "Продължаваме промяната“

Политика

Атанас Атанасов започвал да става скептичен за общо явяване с "Продължаваме промяната“

Атанас Атанасов започвал да става скептичен за общо явяване с Продължаваме промяната - Tribune.bg
Снимка:

"Все още нямам информация дали с "Продължаваме промяната“ ще се явим заедно на изборите. Започвам да ставам скептичен за общо явяване".Това коментира в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" на БНР съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов.

"Времето напредва, регистрациите бяха направени, сега остава един кратък период от време, в който би могло регистрираните субекти да се прегрупират, но там има особености, които не знам дали биха могли да бъдат преодолени", коментира той.

"Чисто егоистично погледнато, ние от "Демократична България“ имаме интерес да се явим самостоятелно. Готови са ни листите, наясно сме с предизвикателствата, които стоят пред нас, въпросът обаче е в друго, ако мислим държавнически и искаме да се постигне промяна, би трябвало реформаторските сили да бъдат концентрирани, за да може да преодолеят това желание на реставрацията, защото виждаме невероятно желание в реставраторските сили, основно ГЕРБ, да се върнат във властта, а това би било пагубно за българската държава," заяви Атанасов.

"Година и половина парламентарната република буксува. Ние ще положим всички усилия съвместно с нашите партньори от "Продължаваме промяната“ да се получи мнозинство, което да излъчи стабилно правителство," коментира още Атанас Атанасов.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети