Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасов: С просто око се вижда, че Радев брани едноличните си назначения в службите

Политика

Атанасов: С просто око се вижда, че Радев брани едноличните си назначения в службите

Атанасов: С просто око се вижда, че Радев брани едноличните си назначения в службите - Tribune.bg
Снимка:

С просто око се вижда, че президентът Румен Радев брани едноличните си назначения в службите, и в конкретния случай - шефа на ДАНС, след този тежък провал. Разказва се история за оперативна игра - пет години не им стигнало време да решат дали ще го вербуват или изгонят.

Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов в коментар на вчерашното изказване на Радев.

Румен Радев: ДАНС не е боксова круша за упражнение на невежи политици

“Очевидно е, че имат много тежка търпимост към руския шпионаж в България, и това трябва да се промени”, добави Атанасов.

Той призова хората да протестират пред Руското посолство у нас, а не пред Руската църква.

“Стана ясно, че руската държава чрез посолството в България смята, че те са собственици на тази руска църква. Стана ясно, че Митрофанова е разпоредила да се затвори църквата”, обясни Атанасов.

Според него прокуратурата трябва да извърши проверка за това каква дейност за развивали свещениците. “Ако тук има шпионска мрежа, ДАНС да каже кои са тези, които са били вербувани от руските свещеници, и да вземат да ги арестуват”, поясни той.

Атанасов коментира и промените в Конституцията. Той изрази надежда те да влязат за разглеждане в пленарна зала през следващата седмица, и поясни, че от парламентарната трибуна ще бъдат изразени техните позиции. Бюджетът трябва да се гледа в цялост, а не да се гледат отделни предложения - като това ДДС за ресторантьорите да се върне на 20% и въвеждането на финансов стимул за лицата, които подадат информация, съдържаща конкретни факти и обстоятелства, които не са били известни на органите по приходите, допълни Атанасов.

Нинова: Хвърляйки се да брани ДАНС, Радев закопа службата още по-дълбоко


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети