Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасова: Поведението на Минчев беше безотговорно, оставя държавата на автопилот

Политика

Атанасова: Поведението на Минчев беше безотговорно, оставя държавата на автопилот

Атанасова: Поведението на Минчев беше безотговорно, оставя държавата на автопилот - Tribune.bg
Снимка:

Aко се вярва на конспирацията - Ковид-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави ментора му - президента на републиката Румен Радев, коментира още председателят на ПГ на ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова се е самоизолирала и очаква резултат от ПСР тест. Това написа тя в социалната мрежа Фейсбук.

По думите ѝ поведението на Минчев е било безотговорно към здравето на всички, които са участвали в КСНС.  

„Считам за проява на пълна  безотговорност към здравето на всички членове на КСНС поведението на г- н Минчев,  който над шест часа  беше със всеки от нас в една зала и  не ни уведоми, че не се чувства добре и има вероятност да е заразен с Ковид - 19 от председателя на ПГ на ПП, за когото г-н Минчев обяви, че е с Covid - 19 и поради тази причина не присъства на КСНС.“

Атанасова подчертава, че заради лекомислено поведение, държавата ще се ръководи на автопилот - без присъствени решения на Президент, Председател на НС, заместник - председател на НС, председатели на ПГ, министри и шефове на специални служби.

Председателят на ПГ на ГЕРБ допълва още, че външно министерство ще се управлява от новоназначения заместник - министър - имунолог, след като министърът е с Ковид - 19, а заместник - министъра би трябвало да е карантиниран, след като също е бил част от участниците в КСНС.

„Желая здраве на всички и се надявам, че  това не е добре обмислена  „уважителна причина“, свързана с отлагане на планирани дейности от членове на КСНС.“, коментира още Атанасова.

По думите ѝ, ако се вярва на науката Минчев вероятно е имал симптоми, и е трябвало да предприеме мерки преди срещата на „Дондуков“ 2, но ако се вярва на конспирацията - Ковид-19 спасява премиера от срам в Скопие и унизителната роля, в която го постави ментора му - президента на републиката Румен Радев.

Десислава Атанасова подчертава, че е ваксинирана и преболедувала COVID-19.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети