Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бабикян и Хаджигенов предлагат общо явяване на изборите с ПП и ДБ

Политика

Бабикян и Хаджигенов предлагат общо явяване на изборите с ПП и ДБ

Бабикян и Хаджигенов предлагат общо явяване на изборите с ПП и ДБ - Tribune.bg
Снимка:

„Ние идваме!“ категорично определя като умишлено създаден провал опитът за формиране на кабинет с третия мандат

Движението „Ние идваме!“ на Арман Бабикян и Николай Хаджигенов ще предложат общо явяване на предсрочните избори през есента заедно с „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“.

Престрелки в НС след проваления трети мандат от БСП

В съобщение, поместено в страницата си във Фейсбук Хаджигенов четем още:

„Ние идваме: Отново призоваваме за обединение на силите, изправени срещу корупцията, в полза на модернизацията на България

Движение „Ние идваме!“ категорично определя като умишлено създаден провал опитът за формиране на кабинет с третия мандат. Изцяло споделяме тревогата на съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето поколение”, заявяват разтревожените Хаджигенов и Бабикян.

„В продължение на политиката ни от последните три тура избори, проведени след протестите от 2020 г., смятаме за логично общото явяване на предстоящия извънреден парламентарен вот.

Антикорупционна коалиция, обединяваща общите възможности, капацитет и воля, е отговорният начин да се изправим с лице срещу мафиотизацията на страната, икономическата и социална криза, както и външнополитическите рискове в условията на война, водена от режима на Путин.

„Ние идваме!“ изразява убеждението си, че ролята на гражданите, занимаващи с политика, е първи да осъзнаят рисковете пред държавата и да вземат мерки, преди кризата да е засегнала всички граждани на България”, пишат още те в съобщение до медиите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати