Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бабикян: „Мутри вън!“ дразни хора, които не са стъпвали на площада или са работили с мутри

Политика

Бабикян: „Мутри вън!“ дразни хора, които не са стъпвали на площада или са работили с мутри

Снимка:

Формулировката „Мутри вън!“ не дразнеше хората на площада, може би това дразни хора, които не са стъпвали там, или хора, които са работили с мутри, обяви пред БНТ Арман Бабикян.

По думите му за хората е важно да се положат колективни усилия, за да бъдат изгонени мутрите от властта.

Няма напрежение с Татяна Дончева, всеки при нас изказва мнението си, обикновено се стига до рационално решение, каза Бабикян. Според него целостта на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ не е под въпрос.

Той даде за пример състава на служебния кабинет, в който има модерни икономисти, завършили на запад, има консервативно онаследяване в МВнР и в Министерството на отбраната, имало хора отляво и отдясно.

„Трябва да има няколко общи приоритети, по които да се работи заедно, а не само да се декларира с кого не може да има коалиция. Посочвам състава на кабинета на президента не толкова защото вътре са блестящи звезди. Моделът на съчетаване, на хвърляне на мостове между отделни части от обществото, съдържа философията за справяне с този ужасяващ погром, извършен над българската нация през последните 12 години“, заяви още Арман Бабикян.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още