Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Мутри вън“ имали подготвени хора за ЦИК, но решили, че „ГЕРБ трябва да пострадат от това“

Политика

„Мутри вън“ имали подготвени хора за ЦИК, но решили, че „ГЕРБ трябва да пострадат от това“

Мутри вън имали подготвени хора за ЦИК, но решили, че ГЕРБ трябва да пострадат от това - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ паднаха в капана на собственото си самодоволство. Допреди 5 минути твърдяха, че президентът Румен Радев ще прави изборите, а сега се оказа, че имат председател на ЦИК.“

Това заяви депутатът от „Изправи се! Мутри вън!“ адв. Николай Хаджигенов след политическите консултации при държавния глава, БГНЕС.

На въпроса защо номинацията на Красимир Ципов от ГЕРБ-СДС се е оказала единствената за председателското място в Централната избирателна комисия, а другите партиите не са се възползвали от възможността да издигнат свой кандидат, той отговори: „Странно е всички да разчитат на най-малките партии. Ние сме готови, силни сме, но решихме, че ГЕРБ трябва да пострадат от това. Те зяха цяла седмица по темата кой ще прави изборите и как ще изглеждат те, сега имат председател на ЦИК. Това е великолепна възможност“, обяви той.

Адв. Хаджигенов определи като грешка пропусната възможност останалите по-големи партии да издигнат свой кандидат за председател на новия състав на комисията, а определената от президента дата на предсрочния парламентарен вот – 11 юли, юристът нарече чудесна.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати