Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Балабанов: Не е морално Петков или Василев да заемат поста на министър-председател

Политика

Балабанов: Не е морално Петков или Василев да заемат поста на министър-председател

Балабанов: Не е морално Петков или Василев да заемат поста на министър-председател - Tribune.bg
Снимка:

 „Ако получим третия мандат ще преговаряме с всички с изключение на ГЕРБ, ДБС и „Възраждане” в името на това да има кабинет с ясна програма. За нас не  е морално постът на министър-председател да бъде зает от Кирил Петков или Асен Василев, но топката е в президента”. Това заяви Станислав Балабанов в Народното събрание.

По думите му ИТН се разбира прекрасно с „Демократична България”, БСП, както и с  представители на „Продължаваме промяната”.

„Не виждам причина да не водим едни нормални разговори. В крайна сметка виновен ще е този, който тласне държавата към избори и политическа криза. Единствените, които говорят в тази посока , извън опозицията, са „Продължаваме промяната” и ще си носят последствията за това. В крайна сметка, ако стигнем до избори, каквато е демократичната процедура ще се явим на тях”, добави той.

Балабанов бе категоричен, че управляващата коалиция е паднала заради една конкретна личност, която доскоро е била министър-председател.

„По- добре ще е да има експертен кабинет , за да спрат спекулациите със сформираните коалиции в пленарна зала”, допълни той .

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати