Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Балабанов: Политическата кариера на Кирил Петков приключи

Политика

Балабанов: Политическата кариера на Кирил Петков приключи

Балабанов: Политическата кариера на Кирил Петков приключи - Tribune.bg
Снимка:

Политическата кариера на Кирил Петков приключи, коментира пред Bulgaria ON AIR депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов. Депутатът предупреди, че премиерът в оставка и днес ще се опита да си осигури кворум за евентуален бъдещ кабинет с конкретни оферти към вече бившите си коалиционни партньори от БСП.

"До вчера му трябваха шест човека, вече му трябват над 30, заради постъпките и грешките, които той сам допусна. Ако наглостта на Кирил Петков продължи и се яви да получи мандат утре, той сам ще убие възможността за каквито и да е разговори. Разчитаме на разума на народните представители да го убедят мандата да го получи друг човек", предупреди Балабанов. Той изтъкна, че вчера в била последната вечер на Кирил Петков като министър-председател в парламента.

"Ако въобще му е останал някакъв разум - това трябва да му бъде и последната вечер в политиката", смята депутатът от ИТН. Той увери, че комуникацията между неговата парламентарна група и другите групи е отворена.

"Ние от ИТН ще бъдем диалогични в името на това да има някакво практично решение, защото не е държавнически да се хвърля страната в поредния хаос", допълни още Балабанов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати