Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Балабанов за записа на ДБ: Видяхме истинското лице на лицемерието

Политика

Балабанов за записа на ДБ: Видяхме истинското лице на лицемерието

Балабанов за записа на ДБ: Видяхме истинското лице на лицемерието - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов определи като „пълни глупости” твърденията, че от партията изобщо не са имали намерение да участват в състава на правителство с третия мандат.

„Ние ясно изразихме отношението си и диалогичността на това, което направихме в последните дни по отношение на програмата и приоритетите пред България. Проведохме нормални разговори с БСП и направихме необходимите предложения и редакции”, отбеляза той пред Нова телевизия. По думите му Нинова изключително добре приела предложенията на ИТН.

Христо Иванов за КПКОНПИ: Ако ще се прави бухалка, искаме и ние да участваме

Всичко обаче се счупило, когато видели „истинското лице и лицемерието”. „На тези, които когато знаят, че ги снимат - се държат по един начин - за България. Когато обаче не знаят, че ги снимат, лъсва всъщност идеята им - желанието им за власт”, е мнението на Балабанов.

Кралев: Самопровъзгласилите се за демократи трият записи и материали от независими медии

„В записа видимо се показва, че всъщност ние не сме мафия. Ние вече не сме 100% мафия, която Кирил Петков, Асен Василев, в синхрон с Христо Иванов и цялата тази клика от жълтопаветни политици, изкарваше като основен акцент”, допълни Балабанов.

Социалисти към ръководството на БСП: Страхувате се от избори, превърнахте партията в патерица на парламентарен пълнеж

Той подчерта, че няма вариант от „Има такъв народ” да се върнат на масата за преговорите. „Ние през цялото време сме били на страната на истината”, отбеляза Балабанов. Според него, ако Корнелия Нинова има достойнство, трябва да върне мандата още в понеделник.

Хамид: Записът на ДБ показва жалките слуги на мафията
 

На въпрос дали в състояние на много кризи, сега е моментът страната да бъде изпращана на нови избори, Балабанов каза: „След като всички видяхме, че никой не мисли за България и за приоритетите как да реши кризата, а иска по най-бързия начин да захапе властта, логичното наказание са едни избори”.

Депутатът обяви, че името на Асен Василев не е било обсъждано като кандидат за премиер. „Ако беше, щяхме да излезем и да кажем, че такъв тип кабинет не подкрепяме”, уточни той.

ДБ публикуваха видео запис от камерата в зала Запад в парламента

Балабанов разясни, че ИТН е подкрепила правилата за избор в Антикорупционната комисия. И уточни, че не са задрасквали Бойко Рашков. „Така предложеният закон от „Продължаваме Промяната” търси да превърне КПКОНПИ в бухалка”, подчерта народният представител.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати