Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Българските патриоти: Призоваваме всички партии да се присъединят към нашия протест пред КЕВР

Политика

Българските патриоти: Призоваваме всички партии да се присъединят към нашия протест пред КЕВР

Българските патриоти: Призоваваме всички партии да се присъединят към нашия протест пред КЕВР - Tribune.bg
Снимка:

„Очакваме всички политически партии, които наистина защитават интересите на българите, да се присъединят към протеста на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, пред КЕВР утре в 12.00 часа. Така ще докажат на практика, че мислят за проблемите на гражданите и че имат реални намерения да ги решат“, написаха от коалицията.

По думите им, ако кандидат депутатите не се включат, това ще означава единствено, че ги интересува да си осигурят места в бъдещия парламент.  

Ето и позицията им:

Още преди дни „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ първи предупредихме, че КЕВР готви „честитка“ като вдигне отново цените на тока и парното. Очаква се токът за бита да скочи с 5 на сто, въпреки че в началото ни залъгваха, че ще бъде „само“ с 3 на сто. Цените на топлото обаче ще скочат рязко – за София се предвижда да е с 20%. Това ще обрече хиляди българи на тотален глад и мизерия. Ние сме категорични, че е крайно време да спре рекетът на монополистите върху обикновените граждани. Още повече, че в момента заради пандемията сме в здравна и в икономическа криза, която още повече утежнява семейните бюджети, а много бизнеси затвориха, други са на ръба на оцеляването.

Няма да допуснем българите да мизерстват! Време е държавните чиновници да помислят за хората, не за монополистите!  

Затова ние ще бъдем пред КЕВР, утре, 1 юли, в 12.00 часа.

Припомняме, че освен рязкото увеличение на тока и парното цените на стоките от първа необходимост скоростно поскъпват с всеки изминал ден. Икономически експерти предупреждават, че в условията на КОВИД ни очаква и страховита инфлация. Очевидно е, че успокояването на цените не е приоритет на служебния кабинет на Радев – няма никаква стратегия по такива въжни въпроси. Както вече сме казвали, според нас това нямаше да се случи, ако т. нар. партии на протеста не бяха проявили политическия си егоизъм, вместо да създадат стабилно правителство.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети