Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Барометър“: ГЕРБ води на БСП преди евроизборите

Политика

„Барометър“: ГЕРБ води на БСП преди евроизборите

Барометър: ГЕРБ води на БСП преди евроизборите - Tribune.bg
Снимка:

Джамбазки и Станишев – най-одобряваните евродепутати

Преднина на ГЕРБ пред БСП дава социологическа агенция „Барометър“. Запитани за коя партия или коалиция ще гласуват на предстоящите избори за представители от България в Европейския парламент, 22,2% от респондентите посочват ГЕРБ; 21% отговарят БСП, за ВМРО казват, че ще гласуват 9,6%, а за ДПС 6,1%.

Това показва изследването на „Барометър“, направено от 30-ти март до 4-ти април. За друга партия или коалиция биха гласували 4,1%, а 37% заявяват, че няма да гласуват в тези избори.

Към момента не се наблюдава повишаване на електоралната тежест на ГЕРБ с оглед на това, че към тях се присъединиха СДС и Обединените земеделци.

На въпрос кой евродепутат заслужава да бъде преизбран за втори мандат, Ангел Джамбазки събира 24,6% от положителните отговори, Сергей Станишев биха преизбрали 12,2%. На Андрей Ковачев биха се доверили отново 5,3% от респондентите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

чакал колко ви плати борисов за тази `новина`?
08.04.2019 19:45 / Отговор
АЛО, МИЛИОНЧЕВА СЪМ Последните седмици, силно се тиражират версийте за 3 апартамента и тераса. Математиката се обърка. ОКАЗВА СЕ, че реално те са по-скъпи от ФАЛИРАНЕТО И РАЗГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА; ОТ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ТЕХНОИМПЕКС; ОТ ИМОТИТЕ НА ОБВ. ЙОНЧЕВА (за 2 млн.)И НЕЙНИЯТ ПРИЯТЕЛ с 3 апартамента; ОТ ТЕЦ-а НА А.ДОГАН ЗА 3 000ЛВ.; Виждали ли сте ПАЛАТЪТ на РУМЕН ГЕЧЕВ? Не забравяйте а-тите на Р. Радев! Моля, математиците да изчисляват? Как "моралните" социолозите АНДРЕЙ РАЙЧЕВ И ЧЕРВЕН КОЛЬО СЕ ОКАЗАХА МИЛИОНЕРИ? БЪЛГАРИ, ТОЛКОВА ЛИ Е МАЛОВАЖЕН ФАЛИТЪТ НА Б-Я ЗА ВАС (това са вашите пари)? 120-год.партия БКП/БСП, трябва да понесе отговорността за разграбването. Не позволявайте да ви обиждат като "дебили" и да ви използват за личните си цели: еднолична власт, приватизации, концесии, ТОВА НОСИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!!!
11.04.2019 16:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети