Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Биков: Щом Миков не коментира предлагала ли му е Нинова пари, има нещо гнило

Политика

Биков: Щом Миков не коментира предлагала ли му е Нинова пари, има нещо гнило

Биков: Щом Миков не коментира предлагала ли му е Нинова пари, има нещо гнило - Tribune.bg
Снимка:

Вътре в БСП усещат, че тази политика води до лош резултат за самата им партия

„Значи има нещо гнило. Ако за мен някой каже, че съм получил рушвет от Бойко Борисов, аз няма проблем да изляза и да го отрека, защото просто не е вярно.“ Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков коментира пред "Lupa.bg" отказа на Михаил Миков да говори по темата, която беше поставена днес на пресконференция на ГЕРБ.

Предлагала ли е Корнелия Нинова 30 млн. лева на Михаил Миков, за да се откаже той от лидерския пост в БСП. Този въпрос отправи по-рано днес Тома Биков към Нинова и подчерта, че ГЕРБ разполага със сериозни източници на информация.

Tribune.bg също потърси Михаил Миков по въпроса, но той заяви, че не коментира темата.

„Очакваме Нинова първо да отговори и тогава ще дадем повече данни за този казус“, каза още Биков. По думите му зад твърдението на ГЕРБ седят свидетели.

„Просто казваме, че ако искаш да си морален стожер на обществото, трябва да можеш да отговориш на редица въпроси, които пряко те засягат. В противен случай няма как да бъдеш такъв морален стожер“, каза той. И допълни, че в БСП има много хора, на които им е дошло „до гуша поведението и стила на водене на политика от страна на ръководството. Самите те си усещат, че тази политика води до лош резултат за самата им партия.“

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети