Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бивш депутат към Стойчо Кацаров: Ако беше посегнал на ВМА, щяха да го подгонят с оръжие

Политика

Бивш депутат към Стойчо Кацаров: Ако беше посегнал на ВМА, щяха да го подгонят с оръжие

Бивш депутат към Стойчо Кацаров: Ако беше посегнал на ВМА, щяха да го подгонят с оръжие - Tribune.bg
Снимка:

Няма по-добър начин днес да се подсетим отново какъв героизъм в мирно време проявиха българските лекари по време на пандемията, на фона на един нечистоплътен скандал между служебното недоразумение Стойчо Кацаров и болница „Пирогов“. Това написа в профила си във Фейсбук зам.-председателян на НФСБ и бивш народен представител от 44-ото Народно събрание Борис Ячев.

,,Гледайки д-р Каменова, ми идеше да потъна вдън земя от срам заради немъжката, недостойна постъпка на министъра. Да се изплюеш в лицето на лекарите, спасили живота ти е черна неблагодарност. Призовавам засегнатите лекари да съдят до дупка този човек и това да послужи за назидание на всички, които решат случайно, че може да направят политическа кариера на техния изтерзан гръб'', допълни още той.

Бих искал да обърна внимание на служебния министър, че точат касата тези болници, които нямат достатъчно пациенти, та да вземе да обърне поглед към частните структури. Да го видим дали ще има този кураж! И да се радва министърът, че „Пирогов“ не е ВМА, например, защото като част от Българската армия, сигурно щяха да излязат с оръжие в ръцете, за да бранят честта си, завърша изявлението си Ячев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети