Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бивша гимнастичка съветва ДБ по фотографски въпроси в НС, ПП назначиха напуснали депутати от ИТН

Политика

Бивша гимнастичка съветва ДБ по фотографски въпроси в НС, ПП назначиха напуснали депутати от ИТН

Бивша гимнастичка съветва ДБ по фотографски въпроси в НС, ПП назначиха напуснали депутати от ИТН - Tribune.bg
Снимка:

Три дни отне на депутатите в 48-то Народно събрание да изберат председател на парламента, но  не така седи въпросът с назначаването на нещатни сътрудници. Оказва се, че една голяма част от тях вече имат сътрудници, които да им помагат в законотворчеството.

Най-интересен избор за сътрудник са направили от „Демократична България”. Млада, красива дама, която е бивша гимнастичка, а във Фейсбук профила ѝ не липсват снимки и по бански, ще ги съветва по въпросите свързани с фотографията.

Антоанета Цонева, която не можа да влезе като депутат в Народното събрание ще съветва Христо Иванов  по политиките за българите в чужбина, изборен процес и връзки с гражданското общество.

Кирил Симеонов, който се отцепи от редиците на „Има такъв народ“, пък ще съветва Ивайло Шотев от ПП по икономически, бюджетни и финансови въпроси. Негови съветници ще са още бившите депутати Виктор Насър и Марин Шишев

Бившият правосъден министър Надежда Йорданова от ДБ е избрала за свой съветник ексдепутатката Александра Стеркова. Всеки депутат може да назначи до трима сътрудници в парламента, които получават между 1200 и 1400 лева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети