Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бивши и настоящите депутати от БСП обсъждат антикризисни мерки с Манолова

Политика

Бивши и настоящите депутати от БСП обсъждат антикризисни мерки с Манолова

Бивши и настоящите депутати от БСП обсъждат антикризисни мерки с Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Антикризисните мерки на правителството обсъдиха в неделя бивши, настоящи депутати, банкови и енергийни експерти по време на регулярната среща, организирана от Мая Манолова. Преди месец бившият депутат и омбудсман събра десетки на Учредително събрание на новата й партия „Изправи се България“, съобщава „Нюзбг“.

Темата днес бяха мерките срещу инфлацията - "Инфлация насред бедност и неравенства: сега накъде?". Сред присъстващите някои за първи път - бившият депутат от БСП Георги Кадиев, настоящият депутат от БСП Крум Зарков, експертът и на последните избори част от новото крило на БСП - "Социализъм в 21 век" - Явор Куюмджиев и други.

Икономистът Георги Кадиев, учредител на партия „Нормална държава“ и бивш депутат от БСП, се представи: „За първи път съм тук, смисълът на тези срещи е да се съберат хора, които мислят по един и същи начин, нещо в политиката трябва да се променя“, каза той и представи икономическия си анализ.

Социалистът и част от коалицията Крум Зарков бе категоричен, че мерките на правителството трябва да бъдат подкрепени, тъй като това е преценило мнозинството. Той уточни, че е на място, за да даде градивна критика и уточни, че „никоя кризисна мярка не може да замести реформите, които са нужни“.

Явор Куюмджиев говори по енергийната тема и нарече мерките „абсурдни“. Като „брутална грешка той нарече прекъсване на връзките с „Газпром“.

Сред редовните присъстващи на срещите на Мая Манолова днес бяха майки на деца с увреждания, режисьорът Борис Панкин, бившият депутат Минчо Христов, бившият лидер на АБВ Константин Проданов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати